zondag, september 10, 2006

We zijn halverwege

Dit schrijven we vanuit Singapore :-)

Om 6:30 vertrokken uit Wijchen naar Schiphol. Prachtige zonsopgang onderweg. Mooie mistflarden over de weiden met oranjebeschenen bomen erlangs. Het leek wel alsof NL ons nog even wilde laten zien "Ja maar ik ben ook mooi hoor!" Om even na achten waren we op Schiphol en we konden meteen doorlopen naar de check-in balie! Er was niemand voor ons! Dat heb ik nog nooit meegemaakt, en Emma ook niet. We hadden dan ook nog geen slotjes op onze koffers gedaan, want dat doen we altijd als we staan te wachten voor de check-in.Nu kon de check-in dame op ons wachten :-) Eindelijk gerechtigheid heheh.

Na de check-in wat gaan drinken met alle mensen die ons kwamen uitzwaaien (Pa en Ma Spreeuwers, een zus van Emma met aanhang en de broer en zus van Erwin met aanhang en Debora), afscheid nemen, huilen, door de paspoortencontrole, nog een laatste zwaai en toen waren we weg.

Het vliegtuig vertrok een beetje te laat maar was op tijd in Singapore zonder problemen. Wel 80 films kon je uit kiezen!!! Man man man dat heb ik ook nog nooit eerder meegemaakt :-) In Singapore aangekomen zijn we naar ons daghotel gegaan en hebben wat geslapen, daarna nog even Chinatown in en nu staan we weer op het vliegveld te wachten tot onze vlucht naar Christchurch vertrekt. Wordt vervolgd...

1 Comments:

At 05:27, Anonymous Anoniem said...

Hoi wereldreizigers,

Hartelijk welkom in Cristchurch (ik loop op dit moment eigenlijk op de zaken vooruit :) ). Goede reis gehad? (Hoe)veel films gezien?
Marco en Karen (ja, die uit Tai Tapu) lezen ook jullie reisverslag.
Rust eerst maar lekker uit en geniet van al het moois dat NZ jullie te bieden heeft (en vergeet al het moois uit NL niet).
Gods zegen op jullie nieuwe weg down under.

 

Een reactie posten

<< Home