maandag, augustus 23, 2010

Het is zover

Maanden gewacht om het huis te verkopen, maar toen het eenmaal verkocht was is het toch nog wel snel gegaan. Vandaag kwamen de verhuizers al om de boel in te pakken, en morgen komt de container om het spul op te halen.

In Nederland duurde het inpakken en inladen in totaal 4 uur. Hier in NZ gaat het allemaal wat rustiger aan en trekken ze voor het proces twee hele dagen uit. Met vooral veel pauze, koffiedrinken en kletsen. Maar dat is tenslotte wel zo gezellig en het doel, een huisraad naar NL verschepen, wordt zo ook bereikt, en wel zo relaxed.

Het huis staat nu dus vol dozen en alles is ingepakt. Zelfs het hobbelpaard staat in het koude plastic tussen de intimiderende witte torens (zie foto). Tobin is het er niet helemaal mee eens, want hij gaat steeds naast de ingepakte  TV staan en zegt dan "open maken!" en begint om ons te helpen maar alvast aan de het plakband te morrelen. Helaas Tobin, het moet vandaag maar even zonder. Maar... hij mag vandaag wel in "Papa Mama bed", want zijn eigen bedje is al ingepakt. En dat vond hij natuurlijk wel erg stoer.

De laatste nacht in ons Nieuw Zeelandse huis. Nu komt het toch wel erg dichtbij, en wordt bijna alles wat we doen "de laatste keer dat we...". Een beetje weemoedig, maar ook vol verwachting naar wat de toekomst ons brengen moge, wat het ook zij.

Onze planning:
24 Aug Container weg
27 Aug overdracht van het huis
29 Aug naar Ashburton
03 Sep naar Wellington voor de prijsuitreiking (zie "ook dat nog")
12 Sep vertrek vanuit Christchurch
14 Sep aankomst in Amsterdam
16 Sep eerste jetlag sollicitatiegesprek in Hengelo (Twente)

Dus misschien worden we nog wel tukkers :-)

Labels:

1 Comments:

At 08:21, Anonymous Anoniem said...

Volgens mij ging er iets mis: maar voor de tweede keer:

Als het je straks helpt om over het gemis van Nieuw Zeeland heen te komen wil ik je snachts best bellen!
geen probleem!

groetjes,
Imke

 

Een reactie posten

<< Home