maandag, september 11, 2006

We zijn nieuwe Kiwis!

Nou, het is gebeurd! We zijn heelhuids aangekomen in NZ, we hebben een stempel in ons paspoort en we mogen hier voorgoed blijven.

De vlucht was weer lang, maar aan het eind kregen we voordat we aan de grond kwamen een schitterend uitzicht op de NZ'se alpen die rond deze tijd nog mooi in de sneeuw staan. Na dit mooie uitzicht landden we op Christchurch International Airport, en daar waren we dan!

Het was wel een partijtje wachten, want bij de paspoortcontrole moesten we een "residence permit" stempel krijgen ipv. een tourist stempel. Vervolgens moesten we aangeven of we hout in onze bagage hadden. Dat hadden we, in alle 4 koffers wel iets. Dus die moesten allemaal open. Maar uiteindelijk kwamen we, op echte Nederlandse houten klompen, NZ binnengewandeld als nieuwe bewoners. YESSS!!!

Mijn vader en Martha stonden ons al op te wachten en samen zijn we naar hun huis in Ashburton gereden, op ongeveer 80 km van Christchurch af. Nu lekker uitrusten, de weblog bijwerken (jaja!), bijslapen en dan solliciteren maar!

3 Comments:

At 05:31, Anonymous Anoniem said...

Ik dacht even te lezen hoe het ermee gaat..jammergenoeg nog niet bijgewerkt..locatie wychen kun je nu ook aanpassen erwin. liefs lia

 
At 09:00, Anonymous Anoniem said...

Jongelui,

Vanmiddag (onze tijd :) ) zag ik een bijdrage/update van Emma en een foto van de permit stempel in een paspoort. Nu (± 22.51 uur NL-tijd) zijn de foto en bijdrage verdwenen.....

 
At 00:47, Anonymous Anoniem said...

Door een kleine aanpassing in mijn browser (Firefox) komt alles weer op het scherm.
Eind goed.....

 

Een reactie posten

<< Home