maandag, mei 10, 2010

Emma's ouders in NZ

Na meer dan 3 jaar in NZ zonder enig bezoek van familie en vrienden uit NL was Emma het zat. Ze belde haar ouders op en heeft net zo lang zitten zeuren en op het opa&omagevoel zitten spelen totdat ze overstag gingen. Tickets geboekt, en vandaag zijn ze aangekomen voor een bezoek van 3 weken. Kunnen ze mooi zien hoe we hier leven en kunnen we hun een beetje NZ laten zien. Het weer de afgelopen paar maanden is boven verwachting mooi geweest dus dat belooft hopelijk wat goeds voor deze vakantie.

Nadat ze waren aangekomen op het vliegveld zijn we doorgereden naar Sumner, een strandje op 10 minuten afstand van ons huis waar we tijdens een verloren uurtje vaak te vinden zijn. Daarna naar huis gereden en Tobin van het kinderdagverblijf opgehaald.


Tobin vond het erg leuk dat "Opa" & "Andere Opa" er waren. Het was in het begin wel even wennen dat de Opa & Oma van de computer nu ook in het echt in huis rondliepen, maar toen Opa ging spelen met de trein had hij het meteen helemaal gemaakt. Zó 'n peer, die Opa!!!

Labels: