zaterdag, december 26, 2009

BOXING DAY SALE!!!!

Op tweede Kerstdag heb je lekker vrij. Dus wat ga je dan doen? Lekker relaxen winkelen!! Omdat ze hier vlak voor de Kerst nog niet genoeg stress gehad hebben, houden ze de uitverkoop van het jaar hier op tweede Kerstdag. Bijna alle winkels doen mee met 20%-50% korting op alle artikelen, ALLEEN VANDAAG!! Het is dus zaak om zo vroeg mogelijk zo veel mogelijk winkels af te gaan om alle dealtjes nog te kunnen bemachtigen, anders loop je het allemaal mis... Ook als je grote aankopen wilt doen heb je weinig bedenktijd, want morgen is het allemaal weer veel duurder. Hoe meer je koopt, hoe meer je uitgeeft bespaart. En aangezien veel mensen het geld voor Januari vlak voor Kerst al gekregen hebben, hebben ze toch geld zat om uit te geven. Dat ze in Januari ook nog moeten eten denken ze maar even niet bij na...

Het is dus een drukke dag, die tweede Kerstdag. De naam boxing day komt uit de tijd dat de armen met doosjes kwamen bedelen voor de overblijfselen van het Kerstmaal van de rijken, maar hier in NZ is het heden ten dage ook wel van toepassing... op geen enkele andere dag lopen mensen met zo veel dozen de winkel uit.

Ik had een nieuwe harddisk nodig dus ik ben vandaag even bij Harvey Norman langsgegaan (een soort mix tussen de Mediamarkt, V&D en de Ikea). Maar toen ik de rij voor de kassa zag - tot achteraan in de winkel - heb ik maar weer rechtsomkeert gemaakt. Zo hard had ik die harddisk nou ook weer niet nodig, Wat een gekkenhuis. :-)
 

Labels: ,

1 Comments:

At 21:56, Blogger carolien posthuma said...

via het forum je foto bekeken.... hahahah ben blij dat we gewoon thuis zijn gebleven, wat een gekke huis zeg!
cheers
Carolien

 

Een reactie posten

<< Home