zondag, oktober 25, 2009

Naar Lake Tekapo

Gisteren hebben we het een beetje rustig aan gedaan. We hebben in Wanaka zelf een wandeling gemaakt langs de outlet route, de plek waar ze het meer leeggieten in de Clutha river (of andersom, de rivier in het meer, daar wil ik even vanaf zijn). Het was nog steeds schitterend weer en erg warm, dus zijn we na het wandelen een ijsje gaan eten. En natuurlijk in de speeltuin met de dinosaurus gaan spelen. Het leuke van een klein kind hebben is dat je zelf ook weer allemaal van dat soort dingen kunt gaan doen zonder dat de mannen in de witte pakken je op komen halen :-)

Volgens de weersverwachting zou het vandaag gedurende de dag kommer en kwel worden, maar dat gaf niet want vandaag hadden we toch weer een reisdag. In een dorpje ergens halverwege hebben we gestopt om natuurlijk weer te spelen in een speeltuin en daarna hebben we een ijsje gehaald bij het lokale restaurant dat blijkbaar een contract heeft met de toeristenindustrie hier want de bussen rijden af en aan :-) Door Tobin raakten we aan de praat met een oud vrouwtje dat een busreis aan het maken was. Bleek het een Duitse te zijn die met een Amerikaan getrouwd was en dus al jaren in Amerika woonde. Komen we dus, als Nederlanders die in NZ wonen, een Duitse tegen die in Amerika woont, en dat in NZ. Waren in onze ontmoeting meteen 3 continenten vertegenwoordigd.

Tegen een uur of 5 kwamen we in Lake Tekapo aan, en het weer was helemaal geen kommer en kwel! We hebben zelfs gewoon vanaf de veranda van ons campinghuisje van een hele mooie zonsondergang kunnen genieten.Dat was wel weer even een ouderwets gezellige zwoele voorzomeravond. Kommer en wel? Ik dacht het niet!

Labels:

1 Comments:

At 01:57, Anonymous El Caliente said...

Haha, ik heb nog wel een
Straitjacket voor je.....

 

Een reactie posten

<< Home