donderdag, oktober 22, 2009

Naar Wanaka

Vandaag konden we eindelijk de gevreesde camping van Glenorchy verlaten en ons begeven naar Wanaka. Niet dat we ons plezier door de camping hebben laten bederven hoor, verre van dat. Maar ik denk niet dat we hier nog eens terugkomen :-)

Richting Wanaka kom je eerst weer langs Queenstown, en vlak na Queenstown ligt Arrowtown, een klein oud goudzoekersdorpje waar een eeuw geleden een ware goldrush heeft plaatsgevonden. Daar hebben we aan de oever van de Arrowtown river geluncht, Tobin heeft stenen in het water gegooid en ik een dammetje gebouwd. Geen goud gevonden helaas. Maar wel een pad dat naar Tobin vernoemd is!! daar moesten we toch wel even een foto van maken!

In Wanaka zijn we naar de camping gereden en hebben met volle teugen genoten van onze ruime kamer met aparte slaapkamer en douche!! Tobin vond het ook helemaal geweldig, hier kan hij tenminste weer lekker rondrennen, ook als het slecht weer is. Niet dat we daar momenteel last van hebben want sinds twee dagen is het weer heel aardig weer (zoals je aan de foto beneden van Lake Wanaka kunt zien) en ook de verwachting is prima. Is het allemaal toch nog goed gekomen :-)

Labels:

1 Comments:

At 13:05, Blogger Marcel said...

Hoi Erwin en Emma,

Eind 2007 waren wij ook in Glenorchy, het is er werkelijk prachtig! Omdt wij als luxe Hollanders een camper gehuurd hadden konden we de dump die ze camping noemen gelukkig met een behoorlijk vaartje voorbij rijden...en hebben mooi gestaan bij het haventje!
De linkerkant van Lake Wanaka hebben we btw ook gereden, tot de ford...
Idd een superstukje!

Leuke blog overigens, ik hou wel van de losse schrijfstijl.

groetje suit Weert,
Roos en Marcel Bijl

mailen mag:
marcel.bijl@vodafonevast.nl

 

Een reactie posten

<< Home