dinsdag, oktober 13, 2009

Naar Dunedin

De weerman heeft mijn mooie palmboom blijkbaar niet gezien want de weersverwachting voor de komende week is ronduit waardeloos. Het zou vandaag alleen maar 's ochtends nog mooi zijn en in de loop van de middag zou de ellende losbarsten. De verwachting is dat de regen niet meer ophoudt tenminste totdat we aan het einde zijn van het aantal dagen vooruit dat ze op TV laten zien. Leuk, hebben wij weer.


Maar goed, omdat het vandaag in de middag zou gaan regenen hebben we ons voornamelijk nog in Oamaru vermaakt (in een kaasfabriek, daarna geluncht in het park, was weer erg leuk) en zijn we vrij laat naar Dunedin vertrokken.

Gelukkig zat de weerman ernaast en is het vandaag wel behoorlijk betrokken, maar het is niet gaan regenen. Daarom heb ik toen we op de camping aankwamen nog even lekker met Tobin stenen kunnen gooien in het riviertje dat door de camping loopt, en kunnen spelen in het speeltuintje van de camping. Kon hij zijn energie tenminste even kwijt. Want dat autorijden dat is maar behoorlijk saai hoor, als je het hem vraagt.