dinsdag, oktober 27, 2009

Kommer en kwel!

Nou, de kommer en kwel is dus een dag later gekomen want gisteren was het de hele dag waardeloos weer. We hebben een uitje gemaakt naar de supermarkt en terug, maar dat was het wel zo'n beetje. Maar goed, zo erg was dat niet want we konden wel weer een rustig aan dagje gebruiken. Tobin met jas aan in de regen buitengezet (doeiiiii) en wij lekker lezen. Vanochtend, onze laatste dag, was het gestopt met regenen, maar de plassen lagen natuurlijk nog overal. En wat doe je met plassen? Erin stampen natuurlijk! Met je laatste droge broek! En vallen! En helemaal nat worden! Jippiiieeee!!!

Na het helemaal uitkleden en weer aankleden van Tobin zijn we vertrokken naar huis. Het bewolkte weer gaf nog een mooie mogelijkheid om bij het kleine kerkje van Tekapo wat foto's met een donkere lucht te maken. Dat kerkje is namelijk een van de meest gefotografeerde objecten ter wereld, maar misschien is onderstaande foto nu een op de 500 ipv. een van de 10.000 :-)



Na het foto's maken was het nog even langsgaan bij Opa en Oma Ashburton, en toen was het afgelopen! De vakantie zat er op. We hebben genoten!

Labels: