zondag, mei 23, 2010

Terug de regen in

We kunnen niet eeuwig aan de West Coast blijven bivakkeren, want ik moet ook weer eens aan het werk :-) Gisteren zijn we daarom al een stuk op weg terug gegaan en via de mooise Lindis Pass van Greymouth naar Hanmer Springs gereden. Ja, daar waren we vorige week ook al eens geweest :-)

Zoals je aan de foto kunt zien was het weer gisteren nog heel aardig, zelfs aan de andere kant van de bergen. Toen we in Hanmer aankwamen ben ik nog even met Tobin stenen in de rivier wezen gooien op dezelfde plek als dat we dat een jaar geleden ook al gedaan hadden. We sliepen weer, net als vorige week, in hostel Le Gîte dat door Brenda en Geert (een collega) gerund wordt, en het was weer opnieuw erg leuk.

Tobin heeft net zo lang achter de huiskat aangezeten totdat hij in de bosjes wegvluchtte ("Poes wèèèg??"), we zijn bijna vergeten te betalen en vandaag bij het wegrijden kwam Brenda ons nog even lachend tegemoetgerend om te vragen of ik de sleutel van de kamer toevallig nog in mijn zak had zitten. En ja hoor... toevallig wel. We mogen vast nog eens terugkomen heheh...:-)

Vandaag dus weer teruggereden naar Christchurch en hoe dichterbij we kwamen, hoe meer het begon te plenzen. Weten we in ieder geval waarom we ook al weer naar de West Coast waren gegaan, om de regen te ontlopen :-) Ook achteraf gezien, de juiste keuze!
.

Labels: