donderdag, oktober 28, 2010

Moettie wakte

Bij ons op het bungalowpark staan 3 grote vuilnisvaten waar iedereen geacht wordt zijn vuilniszakken in te deponeren. Eén keer in de week komt dan een vrachtwagen die ze leegt, wat Tobin natuurlijk machtig interessant vindt.

Maar een hele week wachten, dat is toch wel erg lang hoor. Tja, het is niet anders, want "de vrachtwagen moet wachten totdat de grote vuilnisbak helemaal vol is" heb ik hem uitgelegd. Elke dag moet ik daarom wel een paar keer per dag met hem naar de vuilnisvaten om te kijken hoe vol ze nu alweer zijn. Tobin wil dan een paar keer in elk vuilnisvat kijken en vertelt me geduldig dat "moettie ete wakte tot de vrachtwagen helemaal vol is". Precies, jij hebt het begrepen Tobin ;-)

Maar vandaag was het dan zover. Het dakraam van ons huisje kijkt precies uit over de vuilnisvaten en elke week sta ik dus met Tobin uit het raam te kijken naar hoe de grote zakken uit de grote gaten gehesen worden, en geleegd worden in de vrachtwagen. Erg indrukwekkend allemaal voor het kleine mannetje. En nu moettie weer ete een weekje wakte...

Labels: