maandag, november 08, 2010

We houden de spanning erin

Zoals gezegd moest er voor het huis dus nog alles geregeld worden: gas/water/licht, internet, telefoon, vloerbedekking, en zelfs de keuken zat er nog niet in.

Volgens de makelaar zou de keuken aan het begin van de eerste week van november gezet worden. Aangezien dat soort beloftes meestal wat uitlopen hebben we dus de verhuizing aan het eind van de tweede week van november geboekt. Maarre... het is nu al de tweede week van november en er staat nog steeds niets. Bij navraag bleek dat zowel de technisch opzichter van de makelaar, als de keukenboer helemaal niet wisten dat er vorige week - of deze week - gezet zou moeten worden... lekker handig! Na druk heen-en-weer getelefoneer hebben ze toegezegd dat de keuken morgen (dinsdag) gezet gaat worden. Het zal mij benieuwen.

Ook de vloerbedekking wordt nog spannend. Het is de bedoeling dat er woensdag gelegd gaat worden, want donderdagochtend komt de verhuizer. Echter, er is iets misgegaan bij de opmeet-afspraak waardoor de vloerbedekking pas 10 dagen voor de geplande leverdatum kon worden besteld. En de levertijd is 14 dagen... Volgens de vloerbedekkingenboer gaat het waarschijnlijk helemaal goed komen. Tja, dan weet je nog niks voordat ze bellen dat het spul er werkelijk is.

Met een beetje pech staan donderdag dus onze spulletjes op de kale vloer van een kamer zonder keuken de stoffeerder in de weg... we wachten af :-)

Labels: