dinsdag, september 19, 2006

Afprijzen kunnen ze hier wel

Ga je winkelen voor een scheerapparaat, kom je thuis met een strijkijzer. We hebben hier een grappige winkel gevonden: Briscoes. Dat is een soort V&D met voornamelijk elektrische apparaten, maar ook servies etc. Erg leuk. En afprijzen kunnen ze in die winkel ook prima. Een top-strijkijzer voor $150,- (75 Euro), in de uitverkoop voor $99, en dan nog eens 40% korting op alle strijkijzers, behalve degenen die al afgeprijsd waren, behalve die, die afgeprijsd waren voor de uitverkoop. Snappu het nog? Wij ook niet, maar het resultaat was dat we maar $60,- hoefden te betalen. Daar kan de personeelswinkel van Philips (waar Emma kon kopen omdat ze Philips werknemer was) bij lange na niet tegenop! En dat gebeurt hier nou om de haverklap... Als je een beetje uitkijkt heb je hier dus vrij goedkoop een uitset bij elkaar :-) Nu nog een scheerapparaat...

Oh ja, het plaatje is van de zonsondergang waar we vandaag tijdens het avondeten door het raam van de kamer van hebben kunnen genieten!

Labels: ,

2 Comments:

At 19:09, Anonymous Anoniem said...

He, Em, ik probeer op een of andere manier het SMS verhaal aan de gang te krijgen. Zal vanavond maar eens les vragen aan Anne. Want ik ben nu wel aan het computeren maar on-line... Ho maar.
gr.anymous

 
At 05:41, Anonymous Anoniem said...

Tsja, afprijzen op zichzelf is geen kunst maar ehh, het is toch wel een Philips he?

groeten,

Remco

 

Een reactie posten

<< Home