zaterdag, september 23, 2006

Peking eend

Bij mijn vader in de tuin staat een wok. Vraag me niet waarom, maar hij staat er :-) In de tuin lopen ook twee "huis-eenden" rond. Een eendenstelletje dat per jaar een half jaar in de tuin neerstrijkt. Best gezellig, zo lang het er twee blijven tenminste (en geen 100). Het vrouwtje vindt het lekker om in de wok te badderen, dus zodoende de naam Peking Eend. Wok, China, Peking, Eend, Peking-eend. Grappig, etc. Haha.

Vandaag opnieuw naar Christchurch geweest. Het gesprek met de recruiter was weer positief. Emma kreeg op de mobiel nu al een telefonisch interview voor de belastingdienst, en volgende week laten ze weten of ze weer een ronde verder is. Dus dat is hoopgevend. Ik werd gebeld door de bussenfabrikant uit Ashburton, a.s. woensdag om 14:00 mag ik op gesprek komen. En dat n.a.v. een open sollicitatie! Emma heeft volgende week ook nog een gesprek in een fotostudio in Chc, voor studiomanager, whatever that may be. Is weer eens wat anders dan office manager :-) Je komt dus de grappigste banen tegen hier als je zomaar wat bedrijven binnenloopt.

Maar goed, er lijkt nu dus een beetje schot in de zaak te komen! Maar nu eerst weekend... de baan van "zoeken naar een baan" is toch best wel vermoeiend soms.

2 Comments:

At 08:35, Anonymous Anoniem said...

Hoi jullie twee in Verwegistan.Ik lees regelmatig op jullieweblog en vind het fijnomte horen dat jullie het zo naar je zin hebben daar!Erwin: nog gefeliciteerd met je verjaardag en jullie succes met solliciteren gewenst en het zoekn naar woonruimte.Uit het zicht, maar niet uit het hart hier in het Baken;-)
Groetjes van Mariƫtte ( en ook van Hans roept ie...

 
At 05:18, Anonymous Anoniem said...

Superveel succes gewenst met al jullie gesprekken!

 

Een reactie posten

<< Home