woensdag, mei 21, 2008

De tweede dag

Het gaat al een stuk beter met Emma. Ze is al uit bed geweest (de zuster dacht dat ze een spookverschijning zag op de gang want dat kon gewoon niet Emma zijn, nu al) en heeft lekker gedouched. Ze heeft geen computer daar maar ik print alle mailtjes uit zodat ze die op haar gemak kan lezen.

Tobin wil nog niet zo drinken maar ziet er al wel een stuk beter uit want hij is al een beetje opgedroogd :-) Ook begint hij een beetje bij te komen van de bevalling en de te lange tijd in de buik. Omdat hij helemaal onder de poep zat was die hoge hartslag dus waarschijnlijk omdat hij er wel uit wilde maar niet kon.

Het is helemaal geen huilbaby, je moet hem zelfs wakker maken om te eten. Ook als hij wakker is ligt hij gewoon om zich heen te kijken en alles in zich op te nemen.

Ik zelf heb vandaag voor het eerst in mijn leven een luier verschoond. Hij heeft nu nog zwarte en erg plakkerige poep, maar dat schijnt na een paar dagen beter te worden. Zo niet dan leg ik naast de babydoekjes een velletje schuurpapier :-)