zaterdag, mei 17, 2008

Verjaardag in de herfst

We waren er een beetje bang voor dat Huppim had uitgekozen om op Emma's verjaardag geboren te worden (da's nog eens irritant, jarig zijn tegelijk met je moeder!!), maar ja, zo lang de weeën niet beginnen kun je niet de hele dag stil gaan zitten wachten. We hebben dus maar gedaan of er niets aan de hand was en er gezien Emma's fysieke toestand maar de best mogelijke verjaardag van gemaakt.

Het is hier nu herfst (in NL was Emma altijd in de lente jarig, maar nu dus in de herfst), en vandaag was het prachtig weer. We zijn dus vanmiddag even rustig in het park gaan wandelen om te genieten van alle geweldige kleuren. Het viel me ontzettend mee hoe ver Emma nog lopen kon. Ze had natuurlijk wel de hele tijd last van haar rug maar daar liet ze zich de pret niet door bederven en ze liep stug door. Stoere meid is het hoor! :-)

Toen we weer thuis kwamen hebben we gegeten wat Emma had uitgekozen: Kip, patat en appelmoes, met tuinbonen als groente (afgezien van de tuinbonen kun je daar op elk kinderfeestje ook wel mee aankomen heheh... zoals je ziet ze is in al die jaren niet veranderd).

's Avonds hebben we gezellig met elkaar het kaartspel van de kolonisten van Catan zitten spelen. Al met al een goed bestede galge-verjaardag... de laatste verjaardag met zijn tweetjes!

Labels: