dinsdag, december 02, 2008

Een warm welkom

Toen we eenmaal in het vliegtuig zaten ging alles weer voorspoedig. Na het in ontvangst nemen van de 3de handpop en het opstijgen zijn we ons maar in het toilet een beetje gaan wassen en opfrissen, en dat hielp een hoop. We hebben helaas het palmboom-eiland niet kunnen zien vanuit de lucht, waarschijnlijk zaten we aan de verkeerde kant van het vliegtuig. Of misschien was het eiland niet zo goed gebouwd en is het inmiddels in zee verdwenen ;-)

Maar goed, de vlucht zelf ging goed, 6 uur valt ook wel weer mee, en al redelijk snel zaten we boven de bewolking, dus boven Europa. Ik zweer het je, dit is de 4e keer dat ik naar NZ heen en weer vlieg, en ik heb nog NOOIT Europa vanuit de lucht gezien, altijd wolken. Maar goed, de kaart gaf aan dat we de goede richting opgingen dus daar vertrouwden we dan maar op :-)

Om 19:00 kwamen we aan in Düsseldorf en daar werden we opgewacht door Emma's vader. Tobin's zag zijn opa en strekte meteen zijn armpjes naar hem uit! En dat doet hij echt niet zo maar naar iedereen. Blijkbaar had het toch meteen al iets vertrouwds. Dus dat was leuk.

Onderweg naar Wijchen (waar Emma's ouders wonen) was Tobin al het gesjouw, slapen in vreemde wiegjes en stilzitten in vreemde buggy's en autostoeltjes eindelijk zat. Het laatste kwartier heeft hij de hele tijd keihard zitten brullen. Nou jongen, als je je de hele reis voor-beel-dig gedragen hebt dan mag dat. Huil het er maar even lekker uit.

In Wijchen aangekomen werd hij natuurlijk platgeknuffeld door oma, zijn we meteen onder de douche gesprongen (yes!) en hebben we nog even een broodje gegeten voor het slapen gaan. Een broodje met oude kaas. Op dat moment besloot ik dat we naar Nederland terug gaan verhuizen. Weg van de wel 4 smaken supermarkt kaas van NZ, terug naar de lekkere Gouda kaas. Wat een hemel, dat broodje kaas. Waar een mens al niet gelukkig van kan worden :-)

Nu eerst even een weekendje bijkomen, en dan ga ik een weekje naar Engeland en Duitsland klanten bezoeken voor mijn werk, en Emma kan een weekje lekker met de familie keutelen. En daarna hebben we nog 4 volle weken en vertrekken we op 2 januari weer terug naar NZ.

Sinterklaas, Kerst, vrienden en familie bezoeken, we hebben er zin in!

Labels: