zondag, juli 13, 2008

Ooooh wat een schatje!!!

Ze zeggen dat als je een hond hebt dat je dan makkelijker contact maakt, o.a. met lotgenoten. Nou, voor een baby geldt dat minstens net zo. Er waren al bijeenkomsten vóórdat de baby geboren was (antenatal class) die na de geboorte gewoon doorgaan als koffiegroepen, en er zijn nu ook nog koffiegroepen voor jonge moeders georganiseerd door Plunket (een soort van consultatiebureau, maar dan veel uitgebreider). Je leert dus in een vrij korte tijd een hoop mensen kennen die ongeveer hetzelfde doormaken, en dat is best handig, vooral omdat we als nog redelijk verse emigranten nog niet zo'n heel groot sociaal netwerk hebben opgebouwd.

Ook op straat zijn er mensen die even naar de baby komen kijken of een praatje maken. Tobin doet natuurlijk erg zijn best om er zo schattig mogelijk uit te zien met zijn ondeugende en ontwapenende lach. En het werkt, want iedereen die hem ziet roept "Ooooh he's SOOO cute!!" Even aaien, kijken of hij je vinger vastgrijpt, etc.. Als trotse ouders vinden we Tobin natuurlijk de mooooiste baby van de héle wereld. Gelukkig is iedereen beleefd genoeg om die illusie in stand te houden :-)

Hij is ook al erg populair bij de jonge dames zoals je kunt zien. Dat kan nog wat worden later... vanaf hoe oud mag je eigenlijk al aan Idols meedoen?

Labels: ,

1 Comments:

At 08:22, Anonymous Anoniem said...

Héhe, eindelijk weer eens jullie weblog bezocht.... Pas maar op met zo'n hartenjager... ! zelfs op de webcam is hij een schatje... dat wordt nog wat !
Maar hij is wel aan jullie toevertrouwd zo te zien !
(en wat heeft hij een leuke kleertjes aan!)
toedles... Imke

 

Een reactie posten

<< Home