woensdag, juni 18, 2008

Een babyverzameling

In de maanden voor de geboorte zijn we naar Ante-natal-class (voor-de-geboorte-klas) geweest. Dat waren geen zogenaamde puflessen, maar meer theorie over hoe de zwangerschap gaat, over hoe de bevalling gaat en wat je na de bevalling kunt verwachten. Dat was best wel grappig want de groep bestond uit ongeveer 10 zwangere echtparen die allemaal ongeveer even ver in de zwangerschap zaten. Over de weken zagen we ze dus allemaal ongeveer even hard groeien totdat er paren begonnen af te vallen omdat ze intussen bevallen waren.

Nu alle babies geboren zijn proberen ze het contact een beetje bij te houden door elke twee weken een koffieochtend te houden waarin alle vrouwen lekker de hele tijd met elkaar over hun babies kunnen kleppen.

Vandaag was ik ziek (ontstoken pees in mijn hand en dat typt niet zo lekker) en kon ik er daarom een keer bij zijn als enige man in het gezelschap. Dat was best grappig en gezellig maar één keer was wel genoeg voor mij: babies hier, babies daar, babies overal… aaaaaaahhh!!

Labels: ,