zondag, juni 15, 2008

De eerste normale weken

Na alle tumult rond de borstontsteking is alles een beetje tot rust gekomen. Ik ben weer naar m'n werk, en Emma is thuis met Tobin aan het aansterken. Tobin eet en groeit tegen de klippen op: hij is in 6 dagen 340 gram aangekomen en zit nu weer boven zijn geboortegewicht. Emma is nog wel aan het kolven maar langzaam aan het afbouwen, en we voeren hem nu dus afwisselend borstmelk en flesmelk.

Tobin is echt een lekker ventje. Hij heeft natuurlijk zijn schreeuwmomenten en vindt het ook erg leuk om 's nachts actief te zijn ipv. overdag (hmmm van wie zou hij dat nou hebben denkt Emma) maar in het algemeen is hij best rustig. Hij ligt gewoon in het rond te kijken tijdens het aankleden en luier verschonen. Alleen als hij honger heeft dan wil hij het NU NU NU!!! :-) In bad gaan is natuurlijk helemaal geweldig. Hij probeert steeds zijn hoofd scheef te houden en water uit het bad te drinken, gek jong.

Ook kijkt hij ons nog steeds recht aan. Verschillende mensen hebben ons verteld dat dat nog niet kan en dat ze nog niet zo veel zien en dat dat aankijken een reflex is dat vanzelf weggaat en dan na een tijd pas weer terugkomt. Nou, het moet nog steeds weggaan dan... (bijna 4 weken oud nu). Hij begint nu ook te glimlachen. Dat zou al helemaal niet kunnen nu al, maar goed, wij blijven gewoon lekker in de waan dat het wel kan en genieten er van want het ziet er natuurlijk erg schattig uit allemaal.

De afgelopen week hebben we wat dingen gekocht waar we nog niet aan gedacht hadden, zoals een draagband. Vandaag hebben we die draagband in gebruik genomen en zijn met Tobin lekker op het strand gaan wandelen. Niet dat de dik ingepakte meneer (het is hier nu eigenlijk 15 december qua seizoen) zich daar iets van kan herinneren want die is overal als een blok doorheen geslapen. Maar Emma en ik hebben weer genoten als vanouds. En de volgende keer gaan we gewoon lekker samen met Tobin in de zee zwemmen, daar wordt hij vast wel wakker van.

Labels:

2 Comments:

At 02:29, Anonymous Anoniem said...

Dat is mooi om te horen en lezen allemaal. We waren alweer zo benieuwd hoe alles nu met jullie is, dat ik even ben gaan gluren op jullie weblog en yes... er was nieuws!!! Leuk hoor! Het lijkt nu stukken beter te gaan. hardstikke fijn!!!!!
Veel liefs,
Mike, Mirjam, Luc en Sarah

 
At 14:16, Blogger Marja said...

Fijn dat het weer beter gaat. Ik heb heel wat rondgelopen met zo'n draagband. Mijn babies huilde fijn en ze werden altijd rustig in de draagband. Dat is weer fijn in NZ effe lekker naar het strand.

 

Een reactie posten

<< Home