zondag, juni 22, 2008

Baby gadgets

Als je een baby krijgt word je meteen doodgegooid met allemaal folders over wat je allemaal niet moet kopen voor de gezondheid van de baby en jezelf, voor het gemak, voor het ontwikkelen van de hersenen etc. etc. etc.

Een van de meest nutteloze apparaten vonden wij wel de elektronische fles-warm-houders en de elektronische flessen-sterilisatoren. Je moet nl. de flesjes steriliseren voordat je er melk in doet, en de melk zelf moet je op ongeveer 37 graden brengen voordat je het de baby voert. Je kunt een berg geld uitgeven aan de apparaten die het voor je doen, maar deze twee simpele taken zijn natuurlijk erg gemakkelijk zelf uit te voeren… Steriliseren gaat prima in een pannetje kokend water, en melk warm maken kun je natuurlijk ook gewoon in de magnetron doen. Ja, eh, dat kan ook prima, zolang je maar geen Erwin heet.

Als je Erwin heet dan zet je nl. het pannetje met water en de fles op het vuur en je komt pas weer terug als de fles gesmolten is. En als je de fles niet hebt laten smelten dan zet je de melk in de magnetron, laat de melk overheet worden in een afgesloten fles en spuit de hete melk vervolgens door de hele keuken heen. En over je handen. Au.

We hebben dus intussen maar twee geweldige apparaten in huis staan: een elektronische fles-warmhouder en een sterilisatie-apparaat. Leve de technologie.

Labels:

3 Comments:

At 07:30, Anonymous Anoniem said...

Lelijke blaar, Erwin. Heb je er lang last van gehad? Is het al (een beetje) genezen?
En hoe reageerden jouw collega's?

 
At 22:29, Blogger Erwin said...

Ik heb er ongeveer een dag of 4, 5 pijn aan gehad. De blaar is nog ongeveer dubbel zo groot geweest voordat hij brak.

Het zag er na een week of 2 nog erg lelijk uit, alsof het niet meer echt goed zou komen en het een blijvend litteken zou worden.

Maar toen ging het plotseling vrij snel en nu (na 4 weken) zie je er bijna niets meer van.

Mijn vrouwelijke collega's vonden het er erg onsmakelijk uitzien, vooral toen ik ze voordeed dat je het vocht van de ene kant naar de andere kant van de blaar kon laten lopen :-)

 
At 10:03, Anonymous Anoniem said...

Haha ! Zo ken ik je weer !

Groetjes aan Emma

Knuffie voor Tobin

El Caliente

 

Een reactie posten

<< Home