donderdag, juli 03, 2008

Retteketet

Weten jullie nog dat we in ons huisje aan de rivier konden genieten van de roeiclub die elke zaterdagochtend aan het trainen was? Hier op ons nieuwe adres hebben we helaas geen rivier, maar we hebben toch ons nodige portie entertainment. De plaatselijke harmonie heeft namelijk het clubgebouw op de hoek van onze straat, en als je goed luistert kun je ze horen oefenen af en toe.


Ze hebben nu binnenkort een uitvoering blijkbaar, want deze zaterdag hebben ze het marcheren door de straat geoefend. Nu is onze straat maar een meter of 200 lang, en die ben je zo op en neer. We hebben dus een uur lang kunnen genieten van hetzelfde getrompetterde liedje, dat iedere keer werd afgebroken door een meneer in het rood die riep "you can do better than that!!"

Ik vond het zelf best aardig klinken. Nou regende het een beetje, dus het kan zijn dat de Tuba's een beetje vol regenden en daardoor wat gorgelend klonken. Maar ja, kunnen de tubaspelers daar wat aan doen? Het staat ook een beetje vreemd om tijdens het marcheren steeds je tuba leeg te gieten, niet?

Hoe het ook zij, ik vond het best amusant. Maar na een uur van hetzelfde was het ook wel fijn dat we de film die we aan het kijken waren weer gewoon konden verstaan :-)

Labels:

1 Comments:

At 00:25, Anonymous Anoniem said...

Of zouden ze aan het oefenen zijn geweest om jullie een welkomst serenade te brengen? :)

 

Een reactie posten

<< Home