donderdag, mei 27, 2010

Het is POKKEN-WEEEEEER!!!!!

Sinds we terug zijn in Christchurch heeft het bijna aan één stuk door geregend. In de krant staan er allemaal leuke verhandelingen over hoe speciaal dit is, dat er wel 3 lagedrukgebieden boven NZ om elkaar heen aan het dansen zijn, en dat het sinds 36 jaar niet meer zo veel achter elkaar geregend heeft in Christchurch.

Leuk allemaal hoor, dat we hier een stukje historie mogen meemaken waar de meteorologen en masse een brok van in hun keel krijgen. Maar geef ons portie maar aan Fikkie. Ik, Emma en Emma's ouders vinden het gewoon POKKENWEER.

Vandaag bekeek ik toevallig samen met Tobin foto's van dat hij in de zomer in een badje in de tuin aan het spelen was. In een vlaag van nostalgie zei ik tegen hem "weet je nog Tobin, VROEGER, toen het nog niet regende..."

Pa en Ma Spreeuwers hebben afgezien van het museum, dat gelukkig een DAK heeft, de afgelopen week dus ook niet zo heel veel van Christchurch kunnen zien. We hebben met de auto nog een parken-route gevolgd, waarbij we steeds langs parkjes kwamen waar we eruit konden gaan om ze wat beter te bekijken. Ja amehoela, in de stromende regen zeker. Zulke hard core toeristen zijn we nou ook weer niet.

Maar goed, ze waren hier voornamelijk gekomen om Tobin te zien en dat is wel gelukt, ze zitten nu dagenlang met hem op schoot. :-)

Labels: