dinsdag, september 07, 2010

Het laatste vakantieTJE

Origineel waren we dus van plan om voordat we terug naar NL zouden gaan nog even een week of 4 tot 6 door NZ te gaan reizen om er nog even goed van te genieten. Totdat we ons huis met 15% verlies hebben verkocht, toen werd het 2 weken. En doordat de plain English awards er even tussendoor kwamen werd het bekort tot een week. Nu na de aardbeving waardoor we langer in Wellington vast zaten krap een week. Zeg maar 4 dagen. Naar Lake tekapo en dan de Mount Cook vlucht doen, in ieder geval nog even iets onvergetelijks om mee af te sluiten. Als het weer meezit tenminste. Voorspellen ze voor de hele week regen en laaghangende bewolking bij de Alpen. Dag Mount Cook vlucht.

Tja. Wat een tegenslag toch allemaal.

Maar goed, waar hebben we het over. Er is net een 7.1 aardbeving geweest in Christchurch waar we toevallig net niet bij waren en we hebben een week voor diezelfde aardbeving ons huis verkocht, dus geen enkele materiƫle schade.

Een paar honderd mensen in Christchurch zitten in de opvang omdat hun huis niet meer veilig is om in te wonen. Dat plaatst onze vakantie die in het water valt toch wel zwaar in de categorie luxeprobleem.

Daarom niet getreurd, ze hebben voor de komende dagen redelijk weer in Dunedin voorspeld dus zijn we vandaag lekker naar Dunedin gegaan. Naar dezelfde camping als de vorige keer, met het stroompje dat erlangs loopt. Tobin wist het zelfs nog en kon haast niet wachten om weer stenen in het water te gooien.


Mijn vader vertelde me al eens dat het dammetjes-in-riviertjes-bouwen in de familie zit, nou met Tobin zit het wel goed wat dat betreft.



En met zijn vader ook trouwens ;-)


Labels: