zondag, maart 25, 2007

City2Surf

Zitten we vanochtend lekker uit het raam naar de rivier te kijken, komt er plotseling een skeeler langsrijden. Leuk. Hee, daar gaat er nog eentje, wat grappig. En nog eentje. Zeker een familie-uitje. En nog eentje. En nog een en nog een en nog een. Zeker de skeeler-club. Best wel een grote club eigenlijk. Verrek, er zitten ook hardlopers tussen. Een hele berg hardlopers zelfs. Het lijkt wel een marathon. Maar wat deden die skeelers dan? En die mensen op fietsen? En die man in zijn elektrische rolstoel die langs kwam racen? En die jonglerende clown op zijn eenwieler??!!! En die snelwandelaars? En die wandelaars? Er kwam maar geen einde aan de stroom mensen, het leek erop alsof half Christchurch meedeed. Het was ook best een gezellige boel. Op een gegeven moment belde zelfs een jongetje van een jaar of 10 aan of hij even naar de WC mocht, want hij moest toch zo nodig!! :-)

Bleek het de City2Surf tocht te zijn, een jaarlijkse goede-doelentocht van 12 km die van het hartje van de stad langs de Avon rivier naar het strand gaat. Voor 10 dollar mag je meedoen, en dan maakt het niet uit hoe je er komt (fietsend, skeelerend, rennend of lopend), als je er maar komt. Leuk initiatief! Ik denk dat wij volgend jaar ook van de partij zijn!

1 Comments:

At 13:16, Anonymous Anoniem said...

Da's nou es een leuk idee.... zo'n tocht.... Hoe ga je volgend jaar meedoen? Fietsend??? Heb je trouwens wel een fiets... want ik dacht dat jullie je fietsen maar hier gelaten hadden ! (Eentje ligt er in elk geval al op de stort ) Die is nog net de vakantie doorgekomen en toen zakte hij van heimwee in elkaar ! Acherum....

maar goed... ik mis nog steeds foto's van jullie gigantisch onderkomen. kun je die ook eens publiceren?
Imke

 

Een reactie posten

<< Home