maandag, december 22, 2008

Twee zeeblauwe ogen...

In het huis van Emma's ouders slapen wij op de zolderkamer, en Tobin slaapt bij ons in een campingbedje. Nou ja, slaapt... het kan af en toe even duren voordat hij in slaap wil vallen, want slapen is maar tijdverspilling. Er zijn nog zo veel interessante dingen te doen en leuke mensen om mee te spelen, dan wil je toch niet naar bed???!! Maar ja, mama's wil is wet, dus als Duimelot "naar bed" zegt dan heeft Tobin pech.

Van de week lagen we 's avonds in de zolderkamer op bed te lezen nadat we Tobin in zijn bedje hadden gelegd. Tobin was het daar niet mee eens en lag druk te keten in bed, alles om maar niet slaperig te worden want stel je voor dat je in slaap valt. Hij lag door het gaas van het bedje ons druk aan te kijken om aandacht te trekken, en wij lagen druk ons lachen in te houden.

Het was natuurlijk wel nog een beetje licht zo, dus legden we een slaapzak over het bedje om het een beetje donkerder te maken. We hadden een klein gleufje aan de onderkant overgelaten als luchtgaatje. Op een gegeven moment horen we een hoop geritsel en toen werd het stil. Kijken ons twee glinsteroogjes precies door dat gleufje aan.

Tja, slapen duurde dus nog wel even, maar uiteindelijk lukte het na 83 omzwervingen door het bed heen, in alle posities behalve de normale:


Labels: