maandag, december 04, 2006

The Santa Parade

Tijdens “Christmas in the park” kregen we een kaartje uitgereikt met een overzicht van de evenementen er binnenkort nog meer op stapel stonden. Wegens de integratie altijd zinnig om heen te gaan, want dan weet je tenminste een beetje wat er speelt. Op 3 december zou de Santa parade worden gehouden. Dit was “zonder twijfel het grootste en succesvolste jaarlijkse evenement van het NZ’se Zuid Eiland – MIS HET NIET!!!”. Nou, die tekst zag er veelbelovend uit, dus zijn we maar even een kijkje gaan nemen.

Goed, als dit het grootste jaarlijkse evenement is, dan vraag ik me af wat de andere evenementen voorstellen. Het was een soort Carnavalsoptocht. Zonder veel muziek, zonder confetti, en met een stoet van een paar grote maar vooral veel kleine wagentjes die voornamelijk waren voorzien van reclame. Het geheel duurde ongeveer anderhalf uur maar wij hadden het na 20 minuten wel gezien... saai saai saai. Nee, geef ons dat Christmas in the park maar, veel leuker!


De foto is niet van mezelf (geen camera bij me) maar in 2004 genomen door Phillip Pearson. De foto komt echter aardig overeen met wat wij dit jaar gezien hebben.