dinsdag, oktober 31, 2006

Tripje met het huis

Afgelopen zaterdag zijn we met onze Japanse huisgenote wezen wandelen bij de Rakaia Gorge. We waren daar al eens eerder geweest, maar we hebben nu een wandeling gemaakt langs de rand, erg mooi! Volgens een wandelingenboekje zou het een makkelijke wandeling van 3 uur zijn. Nou, het was best te doen, maar makkelijk is toch iets anders, helemaal als je de verkeerde route neemt ;-). Een aantal stukken waren redelijk steil en als je daar uitglijdt beland je 15 meter naar beneden, als je geluk hebt. Halverwege kwamen we op een steil stuk een afgeknapte boom tegen waar we overheen moesten klauteren om onze weg te vervolgen. Maar goed, we hebben het overleefd :-)

Enorm mooie uitzichten gehad en lekker geluncht in een klein weitje met een schitterend uitzicht op Mount Hutt. We komen hier vast nog wel eens terug om gewoon een boek te lezen of zo. Heerlijk relaxen. Na een uur of 5 kwamen we moe maar voldaan weer bij de auto terug. Oh ja, kijk nog maar even goed naar het petje dat Emma opheeft, want dit zijn de laatste foto's van dat petje...

Labels:

2 Comments:

At 03:48, Anonymous Anoniem said...

.....want dit zijn de laatste foto's van dat petje...

Hoezo??? Vertel, vertel, vertel.
Je maakt me wel nieuwsgierig. Of is het niet zo spannend als het lijkt?

 
At 08:11, Blogger Erwin said...

Niet zo spannend als het lijkt??? Het is een regelrechte thriller!

We lopen daar langs de afgrond... dreigende muziek van "er gaat zometeen iets engs gebeuren"... de wind begint te huilen... een ijzige gil!!!!! Terwijl het petje voor de ogen van zijn eigenaresse in de diepte stort zwelt de muziek aan tot een ongekende climax... fade out.

De rillingen lopen over je rug, niet? ;-)

 

Een reactie posten

<< Home