zaterdag, oktober 21, 2006

Emma heeft een baan!

Zo wil niemand je hebben, zo staan ze voor je in de rij… Emma had gesolliciteerd bij een fondsenbeheerbedrijf. Zou voor 8 maanden zijn. De baan zelf was een soort financiële customer support. De andere baan was voor 12 maanden bij een brandpreventiebedrijf. Daar kon ze office manager worden. Zeg maar degene die iedereen die iets nodig heeft mag lastigvallen. Eigenlijk dus net zoals ik dat thuis doe als ik iets kwijt ben.

Woensdag 16:05 belt het ene bedrijf op dat ze de baan kan hebben. Ze heeft de telefoon nog niet neergelegd of het andere bedrijf belt dat ze de baan mag hebben. Tja, en toen??? Het salaris was exact hetzelfde, dus het was echt een kwestie van welke baan het leukste was. Daar heeft ze dus even een nachtje over geslapen, of liever gezegd, wakker gelegen :-)

Uiteindelijk heeft ze gekozen voor de baan bij het bij het brandpreventiebedrijf. De baan leek wat hectischer en het team is compleet gek, en dat past natuurlijk uitstekend bij haar ;-). 30 oktober begint ze, dus volgende week gaan we nog even met zijn tweeën de hort op, want het zal wel even duren voordat dat weer kan.

Het is wel fijn dat er nu een salaris binnen gaat komen, want dat leven van alleen maar je spaarrekening is ook maar niks… Ik heb zelf intussen 6 verse sollicitaties lopen waarvan eentje heel goed bij me zou passen dus dat is nog even afwachten. Hopelijk is het allemaal duidelijk voor half december want van dan tot half januari ligt heel NZ plat… “silly season” noemen ze dat hier.

3 Comments:

At 03:16, Anonymous Anoniem said...

Emma,

Van harte proficiat met je baan!!!!Veel succes. En.... maak ze daar niet gekker dan ze al zijn. :)
Erwin, we hopen dat ook jij snel een baan vindt (is huisman niks voor je?).

 
At 23:41, Anonymous Anoniem said...

Erwin,

Achter 'huisman' had natuurlijk :) moeten staan.

 
At 03:39, Blogger Fred Mellink said...

Ja, Emma, van harte gefeliciteerd met je job. Hopelijk komt er niet te veel brand. :) En Erwin, hopelijk krijg je de baan die je helemaal bij je vindt passen.

 

Een reactie posten

<< Home