donderdag, mei 17, 2007

Een huis voor je verjaardag?

Met al de bezoeken aan open homes was ik aan het grappen dat ik Emma maar voor haar verjaardag (17 mei) een huis moest geven, waren we van het gedoe af. Wat wil nu het geval: een collegaatje van Emma had op een van de makelaar websites een leuk huis gezien. Daar zijn we op dinsdag 15 mei even langsgereden. Het zag er wel leuk uit, dus maar even met de makelaar een afspraak gemaakt om binnen te mogen kijken op woensdagavond 16 mei. Kwam de hele makelaar niet opdagen. Maar de bewoners waren wel gewoon thuis en die hebben ons toen maar zelf binnen laten kijken.

We vonden het eigenlijk meteen al leuk, vooral een mooie keuken met GASstel (bijna alle kookplaten zijn hier elektrisch… wat een ellende), leuke tuin en ook een redelijk sfeervol ingericht huis. Wel al bijna 100 jaar oud (dat is hier ongeveer net zo bijzonder als in NL een huis uit 1800), maar daardoor ook met veel meer sfeer dan zo’n nieuw modern en praktisch huis. Dus nog maar een afspraak gemaakt om de volgende dag het huis bij daglicht te kunnen zien van binnen.

Dus op, jawel, 17 mei bezoeken we het huis voor de tweede keer en besluiten dat we hier maar eens een bod op zullen gaan doen. Het zou toch wel een mop zijn als dit het wordt…

Oh ja enne… nog gefeliciteerd he :-)

1 Comments:

At 00:01, Anonymous Anoniem said...

Ziet er leuk uit. Wij wachten in spanning het vervolg af.

O ja. Emma, nog van harte. :)
Ben alleen benieuwd wat Erwin jou het volgend jaar gaat geven......

 

Een reactie posten

<< Home