dinsdag, september 14, 2010

Zo trots!

We hebben er net een 12 uur durende vlucht op zitten, en Tobin heeft geen kik gegeven! Geen enkele huilbui! Hij heeft eerst een paar uur geslapen, en voor de rest TV gekeken, rondgewandeld, gespeeld, stickers geplakt, met de stewardessen gesjanst, op mijn schoot nog meer geslapen, en dat was het wel zo'n beetje. We zijn apetrots op ons kleine mannetje, hij heeft zich zo ontzettend goed gedragen tijdens een vlucht die voor ons als volwassenen al vervelend is, zo lang.

Op Schiphol werden we opgehaald door een zus (Imke) en een vriendin (Debora) van Emma. We kwamen al om 7:00 's ochtends aan dus het was een vroege vogel gebeuren voor die twee. Om in de Nederlandse stemming te komen kreeg Tobin een koe-ballon van Debora. Daar was hij erg mee in zijn nopjes, totdat hij de tros zag waar die ballon uitkwam. Hij rende er meteen opaf en ik heb hem nog nooit zo hartgrondig "DEZE!!!!" horen roepen. Hij wilde de hele tros wel :-) Maar helaas voor hem, we vonden dat hij aan één ballon wel genoeg had. Rijdt ook wat makkelijker.

We hebben totdat ik werk gevonden heb en de container gearriveerd is een bungalowtje gehuurd vlak bij Emma's ouders op de Wighenerhorst in Wijchen, en daar gaan we nu naartoe.

Er zijn intussen 4 sollicitatiegesprekken gepland, in Hengelo, Rijswijk, Zoetermeer en Almelo. Het kan wat dat betreft dus nog letterlijk alle kanten op :-) Het eerste gesprek is al over 2 dagen, de andere 3 op maandag t/m woensdag volgende week.